Γίνε Μελος

Αν είστε απόφοιτος ή έχετε φοιτήσει στο σχολείο CGS School τουλάχιστον τρία συναπτά έτη, μπορείτε να γίνετε μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων CGS!

Μέσω της εγγραφής σας μπορείτε να απολαμβάνετε τα προνόμια των μελών του συλλόγου, αποκλειστικά για τα ταμειακά ενήμερα μέλη, που σχετίζονται με προσφορές/εκπτώσεις επιχειρήσεων που παρέχουν οι συναπόφοιτοι σας αλλά και το σχολείο μας μέσω των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών του.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε ποιες επιχειρήσεις συμμετέχουν στο πρόγραμμα ‘Προνόμια Αποφοίτων’ και ποιες οι προσφορές/εκπτώσεις που προσφέρουν. Η εξαργύρωση των ειδικών αυτών τιμών γίνεται μέσω της επίδειξης ονομαστικής κάρτας μέλους που σας αποστέλλεται κατόπιν της εγγραφής σας.

Επίσης, μέσω μυστικού κωδικού που θα σας δοθεί, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αγγελίες θέσεων εργασίας ή θέσεων πρακτικής εργασίας που αναρτώνται από τις επιχειρήσεις αποφοίτων/μελών του συλλόγου, ή μπορείτε αντίστοιχα κι εσείς να αναρτήσετε την δική σας αγγελία εάν αναζητάτε άτομα προς απασχόληση στην επιχείρηση σας.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής μέλους. Με την αποπληρωμή της συνδρομής σας του ποσού των 25€ μέσω ηλεκτρονικού εμβάσματος ή κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου που θα βρείτε παρακάτω, παρακαλούμε όπως αποστείλετε στο e-mail του συλλόγου μας info@cgsalumni.gr ή μέσω fax στο 210 6030570, το αποδεικτικό πληρωμής και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση της εγγραφής και τον τρόπο λήψης της κάρτας μέλους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΚΩΣΤΕΑ-ΓΕΙΤΟΝΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5019-022295-927

ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΣΩ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ/ INTERNET – IBAN: GR 7001720190005019022295927

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ: ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ & ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

 

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αλλά και η διατήρηση της επαφής μας είναι υψίστης σημασίας για εμάς! Για να συνεχίσουμε, λοιπόν, να σας ενημερώνουμε και μετά την έναρξη ισχύος του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) χρειαζόμαστε την συγκατάθεσή σας. Το CGS ALUMNI έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να συμμορφωθεί με το νέο κανονισμό. Αν επιθυμείτε, λοιπόν, να εγγραφείτε στο newsletter μας, θα χρειαστούμε την συγκατάθεση σας. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούμε να σας ενημερώνουμε για τα τελευταία νέα, τις προσφορές και τα event μας. Απλά συμπληρώστε την κατωτέρω φόρμα εγγραφής για την συναίνεση σας και αυτόματα θα λαμβάνετε εφεξής όλες τις ενημερώσεις μας. Έχετε τον πλήρη έλεγχο των προσωπικών δεδομένων σας. Μπορείτε να επιλέξετε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή, εφόσον το επιθυμήσετε, στέλνοντας το αίτημά σας για διαγραφή στο info@cgsalumni.gr

Φόρμα εγγραφής

Γίνε μέλος

*Κανένα από τα παραπάνω στοιχεία που υποβάλλεται στην φόρμα εγγραφής δεν θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Αποφοίτων CGS ή στην σελίδα μας στο Facebook, ή θα δοθούν σε άλλους απόφοιτους ή τρίτους. Η χρήση τους είναι αποκλειστικά για τον Σύλλογο Αποφοίτων CGS.