Διοικητικό Συμβούλιο  2018-2020

Πρόεδρος: Γιώργος Λυκούδης 1997

Αντιπρόεδρος: Μίνα Μεταξίδη 2012

Ταμίας: Κωστής Ορφανός 1988

Γενικός Γραμματέας: Ίρις Κρέμερ 2002

Ειδικός Γραμματέας: Δημήτρης Ρογκάλας 2000

Μέλος: Γιώργος Γερούσης 1997

Μέλος: Δημήτρης Λάμπρου 2004

Μέλος: Ανδρέας Μοσχοβίτης 2015

Μέλος: Γιώργος Νόττις 1988

Μέλος: Κώστας Αρβυλιάς 1990

Μέλος: Ηλίας Σπυροπούλος 1995

Γιώργος Λυκούδης NEW

Γιώργος Λυκούδης 1997

Ο Γιώργος Λυκούδης γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 1980. Φοίτησε στο CGS από το νηπιαγωγείο μέχρι και την 3η Λυκείου και αποφοίτησε το 1997. Σπούδασε Electronic Engineer στη Βρετανία στο Aston University.

Από το 2001 και μέχρι σήμερα εργάζεται στην εταιρία που με τον αδερφό του έχουν. Η εταιρεία δραστηριοποιείτε στο τομέα αυτόματων θηρών (γκαραζόπορτες) σε οικιακό και βιομηχανικό τομέα.

Εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με το σύλλογο αποφοίτων είτε ενεργά σαν μέλος του ΔΣ είτε εκτός  αυτού. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το θέατρο.

Μίνα Μεταξίδη New New New

Μίνα Μεταξίδη 2012

Η Μίνα Μεταξίδη-Μελισσουργού γεννήθηκε στο Ψυχικό το Μάρτιο του 1994. Φοίτησε στο CGS (Εκπαιδευτήρια Κωστέα- Γείτονα) από το Νηπιαγωγείο μέχρι και την τελευταία τάξη, ακολουθώντας το πρόγραμμα του International Βaccalaureate. Η Μίνα ανήκει στη σειρά αποφοίτων CGS, της τάξης του 2012.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο του Kingston, στο Λονδίνο και από το Μάιο του 2015 έως και τον Σεπτέμβριο του 2017 εργάστηκε στο CGS (Εκπαιδευτήρια Κωστέα- Γείτονα), στο Αθλητικό Τμήμα και στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Juventus, παρέχει υποστήριξη στις Διοικητικές Υπηρεσίες καθώς επίσης οργανώνει και το συνέδριο MUN (Μοντέλο Ηνωμένων Εθνών). Από τον Οκτώβριο του 2017 έως και σήμερα εργάζεται στο “The Ranch” ως Sales & Operations Manager. Ακόμα ασχολείται με το οικογενειακό κτήμα «Πύργος Μελισσουργού» στο κομμάτι του Marketing, management & PR. Το Μαίο του 2019 θέτει υποψηφιότητα στις Δημοτικές Εκλογές με τον συνδιασμό του Δημήτρη Γαλάνη, Προάστιο Πρότυπο για το Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού. Η Μίνα στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον αθλητισμό, παίζει τένις και κάνει τρίαθλο.

??????????

Κωστής Ορφανός 1988

Ο Κωστής Ορφανός γεννήθηκε στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 1970 και φοίτησε στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα από το νηπιαγωγείο μέχρι και την 3η Λυκείου, ενώ είναι απόφοιτος του 1988. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στα ΤΕΙ Πειραιά και μετά την αποφοίτησή του από το σχολείο εργάζεται στην οικογενειακή Τεχνική Εταιρεία Θ. ΟΡΦΑΝΟΣ ΕΚΤΕ με εξειδίκευση στη μελέτη και κατασκευή βιομηχανικών και επαγγελματικών κτιρίων. Έχει εκτελέσει έργα για την INTRAKOM, τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ και άλλες εταιρείες ή ιδιώτες, ενώ έχει ασχοληθεί και με το σχεδιασμό και την κατασκευή εμπορικών καταστημάτων. Το 1993 σύστησε την εταιρεία ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕ για την εκμετάλλευση ιδιοκτήτου κτιρίου σταθμού αυτοκινήτων, την οποία διευθύνει μέχρι σήμερα. Παράλληλα, από το 2002 είναι μέτοχος και Οικονομικός Διαχειριστής στην εταιρεία AREA DEVELOPMENT, που δραστηριοποιείται κυρίως στα αθλητικά έργα, έχοντας αναλάβει έργα για την Ολυμπιάδα του 2004, την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και άλλους Δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Είναι παντρεμένος από τον Αύγουστο του 2008 και έχει μία κόρη. Από το 2008 εκλέγεται αδιαλείπτως στο ΔΣ του συλλόγου και τα τελευταία χρόνια κατέχει τη θέση του ταμία. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το σκι και την ξιφασκία.

IRIS CREMER NEW

Ίρις Κρέμερ 2002

Σπούδασε Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο του Έσσεξ (BSc) και Συμβουλευτική Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου (MCoun/PG Dip). Παρέμεινε στην Σκωτία για 4 έτη όπου εργάστηκε στο αντικείμενο σπουδών της, εστιάζοντας στη θεραπεία ζεύγους αλλά και σε θέματα σχέσεων σε ατομική θεραπεία ως εργαζόμενη του κέντρου ‘Couple Counselling Lothian’ αλλά και σε ατομικό θεραπευτικό επίπεδο νέων στο κέντροHope Park Counselling Centre’. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε στο ‘Ινστιτούτο Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας του Θάνου Ασκητή’ και εθελοντικά στη συμβουλευτική γραμμή  ‘Μαζί για το παιδί’. Τα τελευταία 6 χρόνια διατηρεί ιδιωτικό γραφείο. Δουλεύει με ενήλικες σε ατομικές συνεδρίες για την αντιμετώπιση αγχωδών διαταραχών, την ενδυνάμωση του ατόμου ως προς την αυτό-εικόνα του και την αυτοπεποίθηση του, την συμβουλευτική γονέων ως προς την διαπαιδαγώγηση των παιδιών, την σχέση γονέων-παιδιών και την διαχείριση του διαζυγίου των γονέων απέναντι στα παιδιά τους, αλλά και τη θεραπεία ζεύγους. Παράλληλα εργάζεται στον οργανισμό Solidarity Now ως FFS Facilitator/GBV Case Manager στο Κέντρο Γυναικών & Παιδιών (Blue Dot Αθήνας), όπου έρχεται καθημερινά σε επαφή με ευάλωτους πληθυσμούς, κυρίως προσφύγων που φτάνουν καθημερινά στη χώρα μας. Επίσης συμμετέχει ως εισηγήτρια στα σεμινάρια του Skywalker.gr, με τίτλο ‘Μονοπάτια Απασχολησιμότητας’, μιλώντας για την δυσκολία αλλά και την αντιμετώπιση της μετάβασης/αλλαγής στην επαγγελματική πορεία του ατόμου. Αρθρογραφεί στο επαγγελματικό της blog Lifemade.gr και σε άλλες συνεργαζόμενες ιστοσελίδες.

Δημήτρης Ρογκάλας NEW

Δημήτρης Ρογκάλας 2000

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Ολοκλήρωσε το BEng in Electrical & Electronic Engineering στο Birmingham το 2003. Στη συνέχεια έκανε MSc in Telecommunications στο UCL το 2004 και MSc in Biomedical Engineering στο Imperial College το 2005. Η διδακτορική διατριβή του εκπονήθηκε στο τμήμα των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στον τομέα της βιοϊατρικής την οποία ολοκλήρωσε το 2009.

Επί σειρά ετών (2005-2015) ήταν ερευνητής του εργαστηρίου Μικροκυμάτων και Οπτικών Ινών του ΕΜΠ, όπου έχει εργαστεί ως συνεργάτης σε σειρά ερευνητικών έργων, εθνικών και ευρωπαϊκών, με βασικούς θεματικούς άξονες ICT, Health, Society και Science Education. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών συνεργάστηκε σε ευρωπαϊκά προγράμματα με την Ά ΩΡΛ Κλινική της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Από το 2016 ανέλαβε τη λειτουργία του νεοσύστατου τμήματος έρευνας και ανάπτυξης του CGS. Οι δράσεις του τμήματος εστιάζονται στους τομείς της έρευνας και της καινοτομίας σε εκπαιδευτικά θέματα. Η διεπιστημονική φύση του εκπαιδευτικού προγράμματος δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης ερευνητικών έργων σε πολλούς κλάδους όπως ICT, κοινωνιολογία, STEM, Βιοϊατρική, συγκοινωνιολογία, ιατρική, μηχανική κοκ.

Παράλληλα από το 2005 μέχρι και σήμερα έχει υπό την ευθύνη του τη συνολική διαχείριση της εταιρίας Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕΕ, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού με πολλαπλές δραστηριότητες.

Από το 2005 είναι μέλος του ΤΕΕ, του IEE, του IEEE και του ΞΕΕ.

George Gerousis

Γιώργος Γερούσης 1997

Δημήτρης Λάμπρου NEW

Δημήτρης Λάμπρου 2004

Ο Λάμπρου Δημήτρης αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα το έτος 2004. Σπούδασε στο τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια  αποφοίτησε από την Φαρμακευτική του  πανεπιστημίου του Brighton, ως φαρμακοποιός, με τίτλο σπουδών Master of Pharmacy (MPharm). Εν συνεχεία εργάστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο ως φαρμακοποιός και το 2016 αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών  MBA in Pharmacy. Σήμερα ασχολείται με την επιχειρηματικότητα καθώς εκτός από το φαρμακείο που διατηρεί, έχει ιδρύσει και μία εταιρεία διαχείρισης ακινήτων περιορισμένης μίσθωσης. Αυτή την στιγμή ασχολείται αποκλειστικά με την Plustic, μία startup εταιρεία στον χώρο του fintech, με την υποστήριξη του Ο.Π.Α και της Viva Payments.

Web sites:

www.plustic.me

www.iholiday.gr

Andreas Moschovotis

Ανδρέας Μοσχοβίτης 2015

Ο Ανδρέας Μοσχοβίτης είναι φοιτητής της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσει γνώσεις στα χρηματοοικονομικά στο DEREE. Ήταν μαθητής των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα καθ’ όλη την διάρκεια των σχολικών του ετών, απ’ όπου και αποφοίτησε το 2015.

Πιστεύει πως δεν πρέπει να αφήνουμε πίσω το παρελθόν μας καθώς είναι αυτό που καθορίζει το παρόν και το μέλλον μας. Γι’ αυτό θέλει να επενδύσει στον σύλλογο αποφοίτων, ώστε να δημιουργηθεί μία υγιής κοινότητα αλληλοϋποστήριξης και αλληλοβοήθειας.

Γιωργος Νόττις NEW

Γιώργος Νόττις 1988

Ο Γιώργος Νόττις γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα. Μαθήτευσε στο CGS (Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα) από το νηπιαγωγείο μέχρι και την 3η Λυκείου και αποφοίτησε το 1988. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στη Θεσσαλονίκη, την Κοπεγχάγη και το Ελσίνκι.

Από το 1991 διαχειρίστηκε τρείς Ολυμπιακές καμπάνιες ιστιοπλοΐας για την Ελλάδα και από το 1993 μέχρι το 2007 αποτέλεσε κύριο μέλος της ομάδας “ΩΚΥΑΛΟΣ”, λαμβάνοντας μέρος σε μεγάλο αριθμό Πανευρωπαϊκών και Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων.

Το 1994 ανέλαβε Τεχνικός Διευθυντής της Diamond Sailmakers στην Ελλάδα και την επόμενη χρονιά, επέβλεψε τη συγχώνευσή της με τη North Sails, αναλαμβάνοντας την Τεχνική και τη Γενική Διεύθυνση.

Από το 2002 – 2004 εργάστηκε ως Τεχνικός Σύμβουλος Ιστιοπλοΐας για το “Αθήνα 2004”. Παράλληλα ήταν ο Τοπικός Σύνδεσμος της Ολυμπιακής Ομάδας της Νέας Ζηλανδίας. Μεταξύ 2000 και 2007 ήταν εκπαιδευτής στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Το 1996 ίδρυσε την εταιρεία GPN Tech. η οποία μέχρι το 2000 ασχολήθηκε κυρίως με το σχεδιασμό, ανακατασκευές κατοικιών και κατασκευές καταστημάτων και στο αμέσως επόμενο διάστημα με σχεδιασμό και επίβλεψη πολυτελών εξοχικών κατοικιών. Το 2003 ανέλαβε τη δημιουργία και οργάνωση της τεχνικής εταιρείας Atalanta Ktisma. Σε αυτή διετέλεσε Διευθυντής Σχεδιασμού και Κατασκευών από το 2003 μέχρι και το 2008 οπότε και αποχώρησε. Διαχειρίστηκε και κατασκεύασε 53 projects κατοικιών σε διάστημα έξι ετών.

Η GPN Tech. συνεχίζει την παρουσία σε ξενοδοχειακά έργα και τη μελέτη και κατασκευή γραφειακών και εμπορικών χώρων.

Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με την Ιστιοπλοΐα, την Ορειβασία, το σκι βουνού, και το sea kayak.

 

costas_arvilias NEW

Κώστας Αρβυλιάς 1990

Ο Κώστας Αρβυλιάς γεννήθηκε στην Αθήνα, φοίτησε στο CGS (Εκπαιδευτήρια Κωστέα- Γείτονα) από την Α’ Δημοτικού (στο Μαρούσι) μέχρι την Γ’ Γυμνασίου και ανήκει στη σειρά αποφοίτων CGS, της τάξης του 1990. Σπούδασε Φωτογραφία και εξειδικεύεται στη φωτογράφιση Ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων ενώ κατέχει και πτυχίο UAC C πιλότου για πτήσεις με Drone. Από το 2012, συνεργάζεται με το CGS. Είναι επίσης μέλος της ένωσης Φωτογράφων-Βιντεογράφων γάμου “Παπιγιόν”. Ο Κώστας στον ελεύθερο χρόνο του κάνει ταξίδια και ασχολείται με ιστιοπλοΐα και σκι βουνού. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου αποφοίτων του CGS και κατά την περίοδο 2012-2014.

Elias Spyropoulos

Ηλίας Σπυρόπουλος 1995

Ο Ηλίας Σπυρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Φοίτησε στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα από πρώτη Λυκείου και αποφοίτησε το 1995. Έκανε μουσικές σπουδές και στην συνέχεια ασχολήθηκε με την επεξεργασία ήχου. Εργάστηκε στην τηλεόραση και μετά για πολλά χρόνια, από το 2003, στο χώρο της διαφήμισης. Το 2014 σύστησε την εταιρία SwitchOn που ειδικεύεται στην διαφήμιση και την παραγωγή. Έχει αναλάβει πελάτες όπως : Praktiker, ELIN, IOM κ.α. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τρίαθλο και σκι βουνού. Ασχολείται με το σύλλογο αποφοίτων από τις αρχές του 2018 και πια ως μέλος του Δ.Σ.